Добре дошли в нашия “шарен”, щур и забавен свят

Ако се чудите кои сме ние, веднага ще ви се представим.

Аз съм Светла – Усмихнатата/Алфата/Оптимистката/Винагивсичкотрябвадамиеподреденоиначесепобърквам. 🙂 Или казано по друг начин, Аз съм личността, която ще ви разказва за щуротиите, приключенията и бедствията, които създават Миро, Рафа и Оутъм. Три същества, които безкрайно много обичам и които правят света ми цял и завършен. Е, разбира се, понякога ме и ядосват, но няма небе без облаци, дори с облаци смея да твърдя, че е по-красиво.

Кой е Миро? Той е Брадатият/Смелият/Забавният/Щурият/Винагиготовдаспоризавсичко. Накратко Душица, която се връзва на щуротиите на двете зверчета. Много трогателна картинка са.

Кой е Рафа? Той е най-милият/сладък/страхотен/умен/красив/великолепен/ядящвсичкоиповсяковреме голдън. Не си мислете, че говоря така, защото е нашето куче, просто това е самата истина на 1005%.

И за финал остана нашата принцеса корги и като казвам принцеса, не се шегувам. Милейди Оутъм фон Не искам да излизам навън, защото вали и ще ме намокри е единствената особа в дома ни със синя кръв и не преувеличавам. Нейно величество не обича да се цапа, да се мокри, да я душат по дупето, да я гушкат, освен ако тя изрично не ви е разрешила, но пък сред любимите й занимания е да получава наградка (лакомство за поощрение) без значение дали го е заслужила или има причина за това и да краде, каквото и да било, от Рафа – играчки, храна, чехли, легло, внимание и т.н.

Това сме ние. Благодаря, че се потопи в нашия свят и дано ти е било забавно или полезно.

 

No Comments

Leave a Comment