Да събереш цялото щастие в… кутия

Винаги съм се възхищавала на хората, които не се боят да сбъдват мечтите си и упорито гонят своите цели. В днешно време сякаш предпочитаме да се чувстваме удобно, комфортно и сигурно, правейки това, което не ни доставя желаното удовлетворение, вместо да рискуваме и да се опитаме да променим цялата картина. Необходима е само една малка искра, която да разпали въображението ни и да събуди онази вътрешна лудост, която ни кара да кажем: “Аз мога повече и ще го докажа”. И повярвайте ми, макар да бъде трудно, щастието ви ще е безкрайно.

Започнах така, сякаш ще ви предлагам книга за мотивация. Да се върнем на темата. Съдбата/животът/кучетата ми/любопитството или може би нещо друго, вие си изберете, което ви допада повече, ме срещна с една прекрасна двойка, която смело сбъдва своите мечти и за целта има най-прекрасния помощник на света – почти двегодишния френски булдог Рагнар. (р.б. Няма как да не отбележа, че това е страхотно име за куче. Аз съм голям фен на Скандинавия и си признавам, че изключително много се зарадвах, когато разбрах как се казва мъникът. Поклон за креативността, банда). Ромина и Калоян са хората, които осъществиха в България популярната в цял свят идея за подаръчна кутия за домашни животни, която се казва “Happy box“. Нещо толкова просто и в същото време толкова гениално. В един изключително дъждовен ден се срещнах с тях, за да се запознаем и да си поговорим за кучетата, подаръците, успеха, трудностите и сбъднатите мечти.

Здравейте! Нека първо да представим хората, които стоят зад проекта „Happy Box”. Как се казвате, откъде сте, с какво се занимавате и какво обичате да правите през свободното си време?

– Здравейте на всички, ние сме млада двойка от София – Ромина и Калоян и сме заедно вече от 7 щастливи години, а се познаваме повече от 14 години. Винаги сме били мечтатели и сме искали да развиваме своя идея, която да се превърне в успешен бизнес след време. Свободното си време прекарваме с кучето си или пътуваме.

Проекти като „Happy Box” вече са завладяли цял свят. Как се решихте да започнете подобна инициатива в България? И готов ли е родният потребител за подобен вид услуга?

– Решихме да започнем да правим “щастливи кутии” след като си взехме куче и видяхме колко много се радва, когато му подаряваме играчка или лакомство. Идеята ни завладя кучешкия свят много бързо и потребителите в България вече свикнаха с нас и с начина на поръчка и самата идея на бокса (кутията).

Вече от година сте на пазара и се развивате доста успешно, на какво се дължи тайната на успеха ви?

– За изминалата една година положихме много старание и труд, което мисля, че си личи от отзивите на клиентите. Тайната на успеха ни се дължи на това, че всеки път, когато има нови боксове, те са с някаква тематика – св. Валентин, Великден, Лято, Животински свят, Хелоуин, Коледа.

Как подбирате какви продукти да има във всяка кутия? И имате ли „качествен контрол“ (някой кучо), който да одобрява играчките и лакомствата?

– Подбираме играчките спрямо тематиката на кутиите, като всичко е внос с добро качество. “Качествен контрол” имаме и това е нашият френски булдог Рагнар. Всички играчки изпробваме първо като му ги дадем на него.

Относно лакомствата – в кутиите ни вече може да намерите изцяло домашно изпечени бисквити, без никакви консерванти, изцяло с натурални съставки, благодарение на “Кучешката пекарна“, за което сме безкрайно доволни и щастливи от съвместната ни работа. В кутиите има и още лакомства, разбира се, които са всеки път с витамини.

Лесно ли е да направиш щастливи толкова стопани и кучета?

– Не е лесно да направиш толкова много стопани и кучета щастливи, но се стараем да повишаваме процента на щастливите кучовци, като за момента сме достигнали до 99.9%. 🙂

Кое е най-милото нещо, което ви е казвал някой клиент?

– Най-милото нещо е когато хората оценят труда и любовта, които сме вложили във всяка една кутия с цел да зарадваме кучето, защото те са като децата.

Както споменахме, вече година създавате усмивки и радвате стопани и кучета с „Happy box“. Какво научихте или се промени за това време?

– През изминалата една година научихме много, наистина много. Като сравня първите ни кутии със сегашните, разликата е в светлинни години. Стараем се да се учим от грешките си и да подобряваме услугата и самия продукт всеки следващ месец.

Досега в центъра на идеята бяха кучетата. Стопаните на котки могат ли да се надяват, че и те ще имат възможност да се възползват от подобен тип подарък за домашния си любимец?

– От няколко месеца стана факт и нашият котешки проект – Kote BoX, дългоочакваната щастлива кутия за котенца. Тя отново е тематична с много интересни и качествени играчки, както и много вскусни лакомства.

Защо избрахте породата френски булдог за свой домашен любимец и с какво тя е по-добра от останалите?

– Всички породи кученца са прекрасни, затова няма как да кажа, че е по-добра от останалите. Избрахме френчи, защото са много обичливи и най-много съвпадат с начина ни на живот.

Кое е любимото ви занимание с Рагнар заедно?

– Най-много обичаме да се борим (ха-ха), а с мама – да се целуваме и гушкаме.

Вашето тайно място (или не толкова тайно) за разходки е…

– В гаража, когато е супер студено навън, много обича да прави кръгчета вътре (ха-ха)

3 пакости, с които Рагнар ще остане в историята

– Пакости има много, но най-запомнящо беше, когато беше взел гримовете на приятелката ми и ги беше поизял и разсипал на спалнята. Друга интересна пакост, за която се сещам, е, когато си отваря гардероба и бута всички наши дрехи от най-долните рафтове, след което ляга и спи върху тях, докато ни няма.

Довършете изреченията:

Кучето ни… обича да яде. Определено това му е любимото нещо.

Денят ни започва с… целувка от Рагнар и завършва… по-същия начин.

Когато се прибера вкъщи след работа… се радваме на кучето и го извеждаме навън.

Кучешката храна… е много важна част от живота на кучетата, затова препоръчвам на всеки стопанин да отделя особено внимание на храненето на домашния си любимец.

След като си взехме куче, животът ни се преобърна на 360 градуса.

“Happy box” са ви приготвили страхотни нови изненади и подаръци в новата си великденска кутия. Ето с какво може да очаровате своя домашен любимец и да превърнете празника още по-специален за него:

Happy BoX Пролет

✅ Как да зарадваш кучето си тази пролет?➡www.happybox.bgТематичната кучешка кутия и този път не изневерява със своя стил – страхотни, качествени играчки и неустоими лакомства, подходящи дори и за най-капризните кучета. ??? Изгледай видеото докрай, за да разбереш какви подаръци ще получиш с всяка кутия ➡www.happybox.bgС специалната подкрепа на Кучешката пекарна Dr. Clauder's Bulgaria / Доктор Клаудърс България Natures Plus Bulgaria

Publié par Happy BoX BG sur mardi 27 mars 2018

No Comments

Leave a Comment