За коргито с любов

Измина вече година, откакто в живота ни се появи тази малка “буря” от емоции, любов и щастие – Оутъм. Никога няма да забравя деня, в който тя пристигна от Русия. Ден, пълен с много мъка, сълзи, умора, притеснение и страх, които се изпариха само за миг, когато видях грейналото й личице. Сякаш всичко лошо изчезна и светът сега се ражда отново. Няма думи или жестове, които да опишат колко много любов и щастие донесе тази малка “принцеса” в живота ни. Сякаш имате най-красивия, съвършен и жадуван пъзел на света, но без едно парче, което да завърши картината. Е, тя беще нашето липсващо парченце.

За тази една година Оутъм ни научи на много неща: показа ни как се обича безрезервно, върна усмивките на лицата ни, сплоти ни, накара ни да погледнем живота по нов начин и определено ни направи известни. 🙂

Благодаря ти малка “звездичке”, че осветяваш живота ни, че ни приемаш такива, каквито  сме, въпреки че понякога ти се караме, че дори с поглед можеш да излекуваш всяка болка, тъга и рана и най-вече че избра нас за свои “другари”. Обичаме те!

No Comments

Leave a Comment